28 Eylül 2013 Cumartesi

DİYETTE SEZON 2, PART 1!!!

Selam Gençler!
Biliyorsunuz ki diyetimin ilk 10 gününü devirdim. Geçtiğimiz haftasonu Memetim'in anneciği ve babacığını Hacca yolladık hayırlısıyla. Tabi haftasonu köyümüzde olunca diyeti bozmamak gibi bir durum söz konusu bile olamaz =)) Her şeyden yedim haftasonu oooooh mis gibi. Tabi diyetimde açtığım bu deliğin bana gram gram döneceğini biliyordum. Çok şükür ki evren bana torpil geçmiş ve haftasonu kaçağını affetmişti. Diyetisyenciiime gittiğimde tam tamı 1300 gramım uçmuş gitmiş. Çok sevindim yafff. Zira ancak yarım kilo falan gitmiştir diye düşünüyordum. Ama az yemişim galiba. =P 
Tabi kaçak yaptığımı söyleyince diyetisyenim azıcık kızdı ve az daha o güzel bonus günümü elimden alacaktı. Yavuz Beyciğimiiiz "Aslında bonus vermesek de olur." dedikçe Mehmet yanımda kahkahalardan yarılıyordu. Bu adam benim işkence çekmeme bayılıyor sanırsam.
Perşembe günü dolu dolu bonusumuzu yaptık. Gelsin kokoreçler, gitsin pastalarlı bir gün geçirdim. Bugün anca toparlamaya çalışıyorum dünkü oburiksliğimi. Ayın 4'ünde tekrar kontrolüm var dostlar. Umarım bu kez 2 kilonun üzerine çıkarım. En kısa zamanda istediğimiz kilomuza kavuşuruz umarım. 
Bu arada spora da başladık ey dostlar! Haftada 3 gün step ve platesten oluşan bir programa başladım. Tabi boş zamanlarımda yürüyüş de yapacağım ama o henüz gerçekleşmedi. Çok mu yoğunum neyim?
HERKESE ÖPÜCÜKLER VE SAĞLIKLI DENGELİ BESLENMELER!!!

4 yorum:

  1. aşkolsun hadi sen diyeti bozdunda bizi de kışkırtma :9 şaka bir yana afiyet şeker olsun ama yağ olmasın :P

    YanıtlaSil
  2. Kötü örnek mi oldum acaba? =) Diyeti bozmak yok. Ne kadar dikkat edersek o kadar kısa sürede incecik bellerimiz olur cicim. Öpüldün :)

    YanıtlaSil
  3. bu nasil guzel bir goruntudur:)tatliyla aram yoktur ama yutkundugumu soylemek isterim:)))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğ mi ama? Bu güzellikleri görüp yememek olur mu?

      Sil

Yorumlarınız benim için önemlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARA BENİ ÖPTÜM SENİ SENİ!