7 Aralık 2013 Cumartesi

MUTLU DİYET KONTROLÜÜÜÜ!!!

Merhabalaaaaaaaaaar,
Çoooook mutluyum. Yaz tatilinden döndüğümüzden beri diyet serüvenim tekrar başlamıştı. Ama eskisi gibi bir performansla kilolar gitmiyordu. Amaaaaaaaaaaaaaa bu hafta şeytanın bacağını kırdım. 300-500 gr gibi bir şeyler gidiyordu. Ama bu hafta tamı tamına 1400 gram benden uçup gitti. Umarım bir daha dönmezler. Dönmezler ya. Niye dönsünler? Ben artık oturttuuuum düzenimi akıllıııııııııım. :)



 Diyete başladığımda BKİ'im 36'ydı. Obezitenin sınırlarını zorluyordum. Ama şimdi BKİ'm 26! Azıcık fazla kilolu. Ama gidecek arkadaş! 


Bir de çevrem o kadar moral veriyor ki! Hemen her gün beni "Ne kadar güzel oldun!",  "Süper inceldin!" gibi sözlerle çok aşırısı mutlu ediyorlar. Bu gerçekten de çok önemli. Zayıflamak, diyet, egzersiz, istediğin şeyleri yiyememek bazen çok yıpratıyor insanı. Bu dönemde çevredeki insanların gaza getirmesine gerçekten ihtiyacı oluyor insanın. 

Bu hafta daha başarılı olmamın sebebi elbette daha az kaçamak yapmamdı. Çok güzel bir hafta geçirdim gerçekten de. İstediğim yemekleri yedim. Ama elbette yağ oranları düşüktü. Biraz etçildi. Ama dozunda protein yağa dönüşmeden harcanıyor. Bir de kepekli ekmeğin lifi sindirimi gerçekten süper etkiliyor. Tabi ekmek kepekli diye saldırmamak lazım. Artık kış sebzeleriyle de anlaşıyoruz. Hele ki kereviz salatasını tek geçerim. Tüm hafta gıkımı çıkarmadan yerim ben. :)


Bu hafta da böyle geçti işte. Bu arada hedef resimdeki hatun kişisi gibi bir bedene sahip olmak ama Mehmet azıcık kasar diyor. Herkeslere kocaman öpücükler gençler!
Unutmayın "GÜÇ İÇİMİZDE!!!" 

3 yorum:

  1. ee biz sana söyledik şekerim hadi gözün aydın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canımcim. Bana o kadar çok moral veriyorsunuz ki...

      Sil
  2. Merhabalar bende bu arada diyetlerin peşindeyim ama olumlu sonuç alamıyorum blogumda elma diyeti ile ilgili bir post yayınladım önümüzdeki hafta başlayacağım umarım iyi şeyler olur ;) Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARA BENİ ÖPTÜM SENİ SENİ!