2 Ağustos 2015 Pazar

HEDEF 15 AY İMİŞ!!!

Merhaba gençleeeeeeeeeeeeeeer,


Biliyorsunuz ki tekrar diyete başladım canlar ve diyetimde dolu dolu 1 haftayı geride bıraktım. Tabi diyeceksiniz bana "Ayşocan kaç gr eksildi bakalım senden?" gönül isterdi ki bikaç kiloyu geride bıraktım diyebilmek. Lakin nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Bu gıcık beden kilocuklarla pek bi barışık. Topu topu 300 gr.cık gitmiş. Nasıl kızgınım kendime. Ya bi tut boğazını kapa abur cubura diyorum olmuyor. Kendimi bi anda abur cubur dolabının önünde buluyorum. Dolabın karşısında kendi kendime konuşuyorum. Bak Ayşom yapma, etme. Zaten yeni başladın. Başından baltalama şu uzuuuuuuuuuuun süreci diyorum. Amma ve lakin elimde bi anda çıtır bir gofretle buluyorum kendimi. (yazar burda yüzü kızarması gerekirken sırıtıyor.) Çok da pişkin bi şekilde hüpletip diyetime kaldığım yerden devam ediyor süsü veriyorum. Ama fotolara bakınca tüh Ayşe sana diyorum.




 Baktım bu böyle olmayacak, www.diyetarkadasim.com'dan profil oluşturdum. Oraya yediklerinin ve yaptığın sporun kalorisini giriyorsun. Her gün ne kadar yedim diye bakma şansın var. Bir de sana hedefine ne kadar sürede ulaşacağın konusunda ipucu veriyor. Bir hesap yaptım tam 15 aya tekabül eden bir rakam ortaya çıktı. Yuh dedim!!! 15 ay boyu diyet çekilir mi ya??? 



Anladığım kadarıyla daha da dikkat etmem lazım. Ne yapalım başa gelen çekilir. Oğluşumun şişko bi annesi olmasına müsade etmiciiiiiim!!! Bu arada teyzoşlar biz bir ay sonra 1 yaşımızı dolduruciiiiiz. Doğum günümüz için çok heyecanlıyım. Çok ahım şahım bişey yapmayacağız. Ama yine de bizim için çok özel bi gün olacak. 


Bana başarılar dileyin canlarım. Nolur nolur kısacık sürede incecik olayım...


HERKESE MUTLU HAFTASONLARI!!!!

1 yorum:

  1. ah bu ara ben de kilo vermeye çalışıyorum :( teşekkürler paylaşım için emeğine sağlık sevgiler canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARA BENİ ÖPTÜM SENİ SENİ!