16 Nisan 2014 Çarşamba

HAMİLELİĞİMİN 21. HAFTASI

Sevgili teyzoşlar ve amcalaaaaaar, 
Biz artık 21 haftalık olduk. Bebişim beni tekmeliyordu zaten. Ama artık daha güçlüyüz, dokununca babamız da hissediyor içerideki hareketleri. Babamızın bebekle ilk bağı olduğu için çok heyecan yaptım. :))


Beliiiim kalınlaştı mı ne?
Bu haftamız biraz koşturmalı geçiyor. Yeni okula alışma, sağlık ocağına geliş gidişler derken baya yoğun geldi bana bu hafta. Geçen hafta perşembeden beri bir özel eğitim okulunda staja başladım. Bakalım umarım alışırım. Sınıfımı ve çocuklarımı boynu bükük bıraktım gibi geldi. Ama neyse ki geçici bir durum. 2 ay sonra bitiyor bu stajım. 

Bu hafta sağlık ocağı kontrolümüz vardı. İlk tetanoz aşımı oldum. Herkes çok acılı, çok fena diye anlatıyordu. Ama bence çok da kötü değil. Azıcık kolumda sancı var ama çekilmez değil. Bugün biraz da halsizim. Belki aşıdan, belki havalardan pek emin değilim. Bir ay sonra ikinci doz ve şeker yüklemesi var. Umarım onlar da sorunsuz geçer. Bu arada azıcık fazla kilo almışım. Aslında çok yemiyordum bence. Ama düzensiz beslenince böyle oldu sanırım. Artık dikkat etmem lazım. Malum bebişin sağlığı ve daha kolay bir doğum için çok da kilo almamak lazım. Doktorum 9 kiloya kadar izin verdi. Bakalım hayırlısı diyoruz. Dünden beri daha dikkatli besleniyoruz eşimle kendi çapımızda. 

Şimdilik benden bu kadar gençler. Bebişim ben buradayım diyor artık. Kendinize iyi bakın gençleeeeeeeeer...

HERKESE ÖPÜCÜKLEEEEEEEEEEEER!!!

1 yorum:

Yorumlarınız benim için önemlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARA BENİ ÖPTÜM SENİ SENİ!