13 Kasım 2013 Çarşamba

ÖNCESİİİİİİİİİİİİİİİ, SONRASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Son 2 haftadır diyet motivasyonu adına bişey kalmadı bende. Yolun yarısından fazlasını geçmişken olacak iş değil doğrusu. Pek kıl oluyorum kendime ve kızıyorum.
 Acaba cuma günkü diyetisyen randevumda ne hesap vereceğim Yavuz Beyciiime??? Çok kızgınım kendime. Neden böyle düştü enerjim birden bilmiyorum. Aslında biliyorum ama neyse... Artık önümüzdeki maçlara bakacağız diiiiğ mi?
Düşmek istediğim kiloya düştükten sonra bir öncesi-sonrası yapacaktım. Ama madem motive olamıyorum şimdi yapayım dedim. Belki bu post azıcık itekler beni.
İlk foto 2012 yazına ait. Bu fotoğraftan yaklaşık bir 4 ay sonra diyete başladım. İkinci foto ise geçen hafta sınıfta çekildi. 2 foto arasında tam 26 kilo var. Umarım sonraki Öncesi-sonrası postumda istediğim kiloya ulaşırım.

NOT: Canım diyetisyenciiiim n'olur cuma günü çok kızma olur mu???
HERKESE ÖPÜCÜKLERRRRRRRRRRRRRRRR!!!


4 yorum:

  1. Azim azim azim. Slm canım, nasılsın bu kadar olmuş geriside gelir kasmadan yola devam et sen, iki gün sonra bebiş düşününce rahat edersin.öpüyorum sevgiyle kal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam canım, İyiyim çok şükür sen, eşin ve bebeğin nasıl? Umarım istediğim kiloya bir an önce kavuşurum. Ama daha uzun bir yol var gibi. Öpüyorum canım, görüşmek dileğiyle...

      Sil
  2. Aşkımmmmmmmm, daha ne olsun.. Süper ötesisin.. Keza gerisini de nasıl halledeceğini artık süper biliyorsun! Bu iş tamamdır!
    Muckkssssssssssss.......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııııımsınnn. Ama sevgili diyetisyenciğim ve canımcım kocacım gidişattan pekm de memnum değiller. Ama toparlarım ben yafff. Havalardandı hep havalardan :P

      Sil

Yorumlarınız benim için önemlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARA BENİ ÖPTÜM SENİ SENİ!